Tehtud tööd

Tehtud tööd

Annan alati endast parima ja teen oma tööd hoole ja armastusega. Usun, et pakkudes häid ning kvaliteetseid maalriteenuseid, muudan sellega kliendid õnnelikuks ning kodud ja äriruumid kauniks.

Siseviimistlus

Siseviimistlus- Teie kodu või äripinna ideaalseks muutmiseks!

Siseviimistlustöid olen teinud pikka aega ning olen kogunud palju kogemusi. Olen oma ala asjatundja, kellel on rikkalik töökogemus paljudes erinevates paikades üle maailma. Olen töötanud mitmel pool üle maailma, Bahamal laeva peal , Norras, Soomes, Rootsis, Belgias, Ahvenamaal, Islandil ja üle kogu Eesti. Need erinevad kogemused on andnud mulle laialdase arusaama erinevatest stiilidest, tehnikatest ja klientide vajadustest. Olen töötanud erinevates firmades. Üks neist näiteks Seve Ehituse AS, kes pakub kvaliteetset teenust.

Minu siseviimistlustööde kogemus:

  1. Bahama laevadel: Töötasin kaks nädalat ühe suure kruiisilaeva peal. Põhiline töö oli kajutites tapeetimine. Töö oli väga pingeline ja kiire. See kogemus õpetas ja kasvatas palju.

  2. Põhjamaades: Olen töötanud mitmetes Põhjamaades, sealhulgas Norras, Soomes ja Rootsis, kus sain kogemusi mitmekesiste projektide ja töödega.

  3. Ahvenamaa: Minu kogemuste hulka kuulub ka töötamine Ahvenamaal. Käin juba aastaid seal ühe kliendi juures kämpinguid värskendamas nii seest kui väljast. See on väga mõnus töö, sest sealne loodus on väga ilus. Klient on minuga väga rahul ja kutsub mind iga aasta kevadel tagasi.

  4. Island: Islandil töötades sain kogeda ainulaadset looduskeskkonda. See maa on väga eriline. Olen seal samuti saanud palju tööalast kogemust.

  5. Kogu Eesti ulatuses: Viimastel aastatel olen keskendunud ka Eesti turule, pakkudes oma kogemust ja oskusi klientidele üle kogu riigi.

Olen uhke oma mitmekülgse töökogemuse üle, mis on aidanud mul arendada laialdasi oskusi ja pakkuda kvaliteetset siseviimistlust ja maalriteenuseid erinevates keskkondades ja olukordades. Olen alati avatud uutele väljakutsetele ja võimalustele.

Kui soovite rohkem teada saada minu töökogemusest või saada tasuta hinnapakkumist, ärge kartke minuga ühendust võtta. Olen siin, et aidata teil oma elu- või äriruumid muuta kauniks ja vastupidavaks ning pakkuda professionaalseid maalriteenuseid.

Tehtud tööde galeriile on lisandumas peagi pilte juurde.

Kahjuks ma ei ole eriline oskuslik pildistaja ning mul pole hetkel lisada palju pilte tehtud töödest, aga luban, et tulevikus parandan selle vea. Jäädvustan tulevikus rohkem pilte enda tehtud töödest ja lisan siia kodulehele tasapisi. Esimesed kaks pilti on tehtud Islandi objektil 2023 aastal.