Teenused

Maalriteenused Õnnemaaler OÜ

Maalriteenused

Maalriteenused üle Eesti. Kokkuleppel ja sobivusel ka välismaal. Töid teostan nii eramutes, korterites, äripindadel kui uusarendustes.

Minu pakutavad teenused:

  1. Pindade ettevalmistus: Enne maalritööde alustamist tagan pindade põhjaliku ettevalmistuse, sealhulgas lihvimise, pahteldamise ja kruntimise, et tagada kvaliteetne ja vastupidav tulemus.

  2. Värvimisteenused: Pakun professionaalset värvimisteenust nii sise- kui ka välispindadele. Olgu teie sooviks ühtlane värvikate või keerukamate tehnikate kasutamine, tagan teile täpse ja kvaliteetse tulemuse.

  3. Tapeetimine: Kui soovite anda oma ruumile uue ilme, siis võib tapeetimine olla suurepärane võimalus. Pakun ka fototapeetimise teenust. Tapeetimisel on vaja jälgida väga palju nüanse, et töö õnnestuks. Kui soovid veidi lugeda, kuidas valida ja paigaldada tapeeti, siis saad seda teha siit .

  4. Värvide valik ja nõustamine: Kui olete otsustusprotsessi alguses ja vajate abi värvide valikul, siis olen siin, et aidata. Pakun professionaalset nõustamist ja soovitusi värvilahenduste kohta, mis sobivad teie maitsele ja ruumi stiilile.

  5. Maalritööde järgne puhastus: Korrastan ja puhastan peale maalritööde lõppu enda järgi ruumid, et tagada puhtus ja korrastatus pärast töö lõppu. Teie rahulolu ja mugavus on minu jaoks oluline, seega jätan töökoha alati puhtaks ja korralikuks.

Kvaliteetsed maalriteenused juba pea 40 aastat

Usaldusväärsus
Kogemus
Professionaalsus

Teen vajalikud eeltööd ja järeltööd, millega tagan head eelpinnad värvile või tapeedile ning professionaalse järeltöötluse. Minu töömeetodid tagavad ilusa ja püsiva tulemuse nii sise- kui välispindadele pikaks ajaks.

Küsi hinnapakkumist maalritöödele!

Tööde hinnakiri

Maalritööde hinda kujundavad erinevad tegurid: töömaht, aluspind ja pindade ligipääsetavus (kitsad/kõrged ruumid, nurgad, kaldlaed jne).

Tükihind

al 15 eur /m2
Tükihind

Maalritööde tükihind võib varieeruda vastavalt projekti suurusele ja keerukusele. Alates 15 eurost ruutmeetri kohta.

Tunnihind

25 eur/h
Tunnihind

Maalritööde tunnihind on 25 eurot tunnis. Mõned projektid võivad nõuda töö tegemist tunnihinna alusel.

Kuna iga töö on erinev, siis küsige täpsemat hinnapakkumist!

 

Annan ka nõu ning aitan valida õigeid materjale, värve ja viimistlust. Leiame koos sobiva lahenduse vastavalt teie eelarvele ja soovidele.

Maalriteenused Õnnemaaler OÜ